-
-
logo ekolostrum
Ekolostrum Facebook product page
POČETNA   |   DODAJ U OMILJENE   |   POŠALJI PRIJATELJU   |   MAPA STRANICE

Želite li primati
Medisove novosti?

Slažem se s uvjetima uporabe

Proizvodnja i obrada kolostruma, prirodni dodatak prehrani

Ekolostrum se proizvodi tehnološki najnaprednijim postupkom obrade kolostruma na svijetu. Obradu kolostruma omogućuje visoka tehnologija koja uporabom niskih temperatura i tlaka osigurava očuvanje biološke aktivnosti svih dragocjenih sastojaka kolostruma.

Ekolostrum kapsule sadrže 100%-tni kolostrum u prahu koji se proizvodi od sirovoga kolostruma domaćih krava u prvih 16 sati nakon teljenja. Dokazano je da je u tom razdoblju sadržaj imunoloških faktora i faktora rasta najveći, a nakon toga vremena izrazito se smanjuje.

Kao prirodna dopuna prehrani Ekolostrum sadrži visokokvalitetni 100% prirodni kolostrum domaćih krava koji se odlikuje velikom količinom biološki aktivnih protutijela (čak 22%), kolostrinina (3%) i faktora rasta, što je najvažnija značajka kakvoće i učinkovitosti kolostruma.

Kolostrum dobiven mužnjom najnaprednijim tehnološkim se postupkom brze pasterizacije i posrednoga sušenja (izlučivanje vode) na niskoj temperaturi i niskom tlaku obrađuje i inkapsulira. Svaka se serija testira pa na temelju kemijske i mikrobiološke analize dobiva certifikat kvalitete.

Hranjiva vrijednost:

  1 kapsula 4 kapsule
Bjelančevine 0,24 g 0,96 g
Masti 0,11 g 0,44 g
Ig (imunoglobulini) 86,4 mg 345,6 mg
Laktoza 79,2 mg 316,8 mg

Ekolostrum je bogat izvor visokokvalitetnih bjelančevina i ne sadrži ugljikohidrate.

Dodaci prehrani s kolostrumom u svijetu su vrlo omiljeni. U SAD i Europi kolostrum domaćih krava je, zbog jedinstvenih koristi, posljednjih godina postao najveći hit među dodacima prehrani i prirodnim proizvodima.

© Medis, d.o.o   |   Uvjeti uporabe   |   Mapa stranice   |   info(at)ekolostrum.com   |   Kolačići
logo medis